Tuesday, March 29, 2011

hadiah name tag untuk naqibah

ni hadiah untuk kak naqibah saya yang dua orang tu kat KMS ni. Kak Shanad dan Kak Pa'ah.
comei je nama diorang ni; Sharifah Nadhirah and Farhah Humairah.
haha.
hope diorang suke,
i have made them with full of love !!
hahak

Saturday, March 26, 2011

name tag

ni ada kawan order. haaa...Heart kat tengah2 tu kembung ya. ianya, TIMBUL. haha
warna dia yang pilih, background I yang pilih.
and alhamdulillah, she likes it !!
name tag boleh ditempah dengan pelbagai cara.
tulis nama, tulis nama institusi (contohnya KMS). hahaha nak promote kat Puan Kartina, our CAS coordinator kat KMS ni !
and many more. okay, byeeeeee :)


Saturday, March 19, 2011

cuti mid sem kali ini



 cuti ni buat le sikit-sikit keychain..orang order, jadi kite harus bersemangat untuk melaksanakannya ! yeay ! (=.='')

ni orang UiTM, kawan Pikok punya. tak kenal, so tak boleh nak state apa nama beliau di sini. Beliau maukan t-shirts couple, buat keychain. Kaler hitam dan merah. Harap anda suka !!!

Syaza, my classmate kat KMS ni yang order. Nak corak logo Batman. so i've searched, hunting high and low through the internet untuk cari gambo logo Batman ni..haha.... dia nak bagi hadiah birthday kat orang ni. Hope kamu suke ! :)

ni roomate Pikok kot yang order, sebab nama dia Zaty. dia nak 8 biji Hearts, depan belakang ada tulis nama. 1 side nama Zaty, and the other side nama Bob. Nak kaler terang-terang, boleh kut ni =)

ni side nama ZATY.

ni side nama BOB.
kotak HEART !! apa ada dalam ni?????????
 ...

.......

...........

...................

........................

..............................

.....................................

.........................

.................

...........

.......

...

.

JENG JENG JENG !!!


Miss Zaty order Hearts ni sekali dengan box, sweet kan? sebab dia suke tengok order lama saya dulu, yang ni :

yang ni Miss Vasqu order last year, mak saudara dia kahwin. tapi kotak tu takde dalam tempahan pun, saje je buat style sikit tangkap gambo. kahkahkah. tak sangke ade orang minat pulak.

Wuuuuu itu sahaja :) !!
esok nak balik kolej balik dah.
aaaaaa taknak balik !!!
:'(