Thursday, April 21, 2011

label sendiri

yeay ! label dah siap..hikhik tapi belum sampai!

tajuk entri bajet je. bajet label sendiri betul-betul.
okay ni bukan label saya, tapi label kolej punya.
hihi cikgu mesti suka.
Insya-Allah kalau diizinkan Allah, ai akan produce keychain keychain keychain keychain untuk kolej jual masa hari pendaftaran student baru sem depan ! weeeet weeet ! hehe

design sendiri la label ni,
bila dah hantar design, dah bayar semua, then saje-saje bukak balik gambar tu dalam document,
baru perasan yang moto kolej tu SALAH EJA.


macam gambar kat atas ni. ha check le sendiri. hahaha
sepatutnya BERILMU, ni gambar tu tulis BERLIMU. 
aaa tak kisah la. sebab bukan nampak sangat pun tulisan tu kat atas reben tu.

btw, semalam dah pegi ke Hexagon nak claim parcel. Tanya lah dulu kerani tu, ada parcel untuk saya tak? *mata kelip-kelip*

kerani menjawab: Nama siapa?

ai kata: Iliana~

kerani : oh maaf. takde lagi :)

Hari ni. Baru je tadi ya. Kelas English kat Wispi. cikgu takde tapi ada tinggalkan keje. SIAPKAN ESSAY TEXT D.

yeay sambil buat, sambil dengar lagu kat lappy, sambil online, check2 news craft kat blog, tengok-tengok ada gambar ribbon MCS yang macam kat atas tu kat blog kucing purple!
yeya maknenye dah siap!

so laju-laju siapkan kerja, terus shiuuung ke BA nak g ke Hexagon nak tanya pasal parcel.

me: ada parcel untuk saya tak? *mata kelip-kelip*

kerani menjawab: Nama siapa?

ai kata: Iliana~

kerani : nama bapa?

me : rahsie... (eh actually ai bagitau la apa nama bapa ai. tak perlu la gtau kat sini. haha)

kerani : oh maaf. takde lagi :)

me : =.=''''''''''


aaa penatnye pegi Hexagon banyak kali!
takpe esok kite cuba lagi eh? hehe

* esok nak pergi ke Pahang, program CAS kelas MD62 di InSTAR, Pekan, Pahang.
sekolah Integrasi.
kami buat program English, dan ai under team Reading!
bestnya. tak sabar! macam nak pegi rombongan kelas! hehe



Friday, April 8, 2011

hari yang panasssssss

Balik kelas tadi, tak pergi program Fardhu Ain kat surau untuk student perempuan kat KMS ni sebab ada meeting untuk projek CAS gabungan kitorang, pegi ke Kampung Baru Pantai. Balik lepas tu, terus pegi makan kat DS, then balik bilik terus solat. Then tepon uncle saya, mintak tolong ambilkan. Rupa-rupanya dah siap sampai dah depan Gate B kolej. Pukul 3:00 petang tadi keluar bilik. OMG panas gila tadi ! Terik sangat. Sampai post office dah rasa sakit kepala. siap tulis-menulis kat sampul surat, bayar postage, terus balik ! Sampai bilik, katil nampak syok habisss...terus tido ! hahaha. sakit kepala dowwwww...hahaa..
btw, ni gambar keychain-keychain yang dihantar tadi :)

ini keychain name tag C N
warna semua dipilih oleh customer.
(except ribbon polka dot and button star tu. hehe)
macam keychain F ♥ S before ni, LOVE kat tengah-tengah tu timbul.
yang lain flat.
 then, customer yang sama jugak order name tag 'ZEZAN DOPE!'
warna dia pilih juga.
aa, i hope she likes both of the keychains :)

THANK YOU MISS CAMILLA, SABAH :]


 okay, next is an order from Perak.
Special request, dia nak bentuk burung Twitter.


yes website twitter tu. Hahaha
tapi dah bagitau dia, warna burung Twitter ada 3 jenis birunya. saya ada dua jenis je, so ini je la yang mampu saya buat.
hope he likes it.

THANK YOU MR. NORRISH, PERAK :]


Okay, ni pulak order daripada kawan lama, kawan sekolah rendah. hehe
Nasuha namanya.
dia nak sepasang Teddy.
oh ya, ada tulis nama kat belakang.
tiada gambar. hehe.
kalau nak tengok gambar Teddy yang ada nama kat belakang, boleh check posts yang lama2. heheee

THANK YOU MISS NASUHA, UIA PJ :]







Saturday, April 2, 2011

hadiah untuk Cikgu Chemistry

 ni nametag untuk Mentor grup mentor-mentee saya kat kolej ni, Puan Zolbidah Mamat.
ni nak bagi hadiah sempena Lecturer's Day. haha
suka la pulakk.
kat belakang tu ada nama saya !!! ^_^