Friday, July 1, 2011

Gigi Comel dan iPhone !


Assalamualaikum dan haiiiii.. nak update sekejap je ni. Lepas ni nak bercuti lama daripada buat craft2 ni. Sebab dah masuk sem baru, sem yang lebih menggigit (eh ada ke ayat yang macam ni??)



Ni order daripada senior KMS, Kak Lisa. Kak Lisa amik course sama macam saya, Dentistry. Batch Kak Lisa dah habis da kat KMS.. Hujung bulan 7 ni diorang graduate and minggu depan result IB diorang keluar!
Seniors ! May each one of you get an excellent result !! Ameeen !


 Kak Lisa mintak saya buat sumthing special untuk dia. So ini la yang specialnya untuk Kak Lisa.
A cute milk tooth.
Ni gigi susu Kak Lisa masa kecik-kecik dulu..hehehe
Saje je letak sekali label MARA College Seremban tu kat tepi gigi ni, so that KMS akan selalu dalam hati Kak Lisa yang mana juga menjadi tempat perkenalan kite.........dan bila masa pulak aku jadi skema ni...ayat kemain sangat ni.. heh
So kat belakang gigi ni saya jahit nama Kak Lisa, so forever it'll be yours !
Happy becoming a dentist soon Dr. Khairun Nurlisa, Insya Allah ! :}

Pray for my future too, Kak Lisa, hehe..




 oryte... yang ni pulak iPhone, kaklong yang jahit. Kat skrin tu macam frame gambar la, ada mcm plastik keras jernih tu, boleh letak gambar.
Ni abang saudara order, nak henpon mainan boleh letak gambar untuk anak dia..hehe..
nama anak dia Qistina Zahra, saaaaangat cute !

Assalamualaikum,
byebye !

Hari ini: Hari sebelum meninggalkan rumah untuk balik ke Seremban!


Assalamualaikum dan haiiiiiiiiii...
Atas ni mini cupcake untuk hp strap.. Sebenarnya dah long long long time ago dah siap gunting, letak mata, jahit mulut apa semua tu la kat diorang ni, tapi jahit nak cantum je tak buat-buat..lama dah ni. Masa tu saya sempat siapkan 2 je.
Tapi hari Rabu haritu g tido rumah Kamaliah, one of my schooltime bestfrens dulu sebab dia dengan Nuratikah nak belajar buat keychain, diorang nak buat bisnes ni selama diorang cuti sementara nak tunggu panggilan masuk ke U ni, so diorang la yang jahit baki2 mini cupcake tu. ahahaha..time kasih la kome !! hikhik

Mini cupcake ni akan dijual masa hari pendaftaran students baru kat Kolej MARA Seremban.. selamat menjadi pelajar MARA dan semoga semua dapat fly ke negara masing-masing nanti.. Insya Allah..



Oryte ni pulak order daripada budak A-Level KMS ni. erm ala-ala order Luqman dalam entri sebelum ni la. Tapi dia nak huruf N for Nabil kan. Gambar dia search sendiri. Erm semalam jahit benda ni okay la, tak susah sangat, maybe sebab potong berasingan kot part-part dia tu. L yang before ni tu kena potong sekali. Tapi seriously saya enjoy la buat order yang ni. Sbab benda yang kite tak biasa buat, rasa tak boring. ehehehe

Okay la Aramiya Satoshi, harap kau okay dengan hp strap ni. kalau ada apa-apa yang tak okay, kasi tau ya..hehe

BYEEEE PERAK !!! :'{