Sunday, June 30, 2013

Order Yang Sudah Dilupai

Assalamualaikum

Hai. Sebenarnya saya baru bukak balik blog ni, and then tengok kat blog post lists, ada draft. So bukak la. Owww baru teringat order ni.. Rupanya tak pernah di-publish lagi.. Hahahaha.. Nak setahun kot -_-''

Tarikhnya, 21 Jun 2012 waktu post ni dibuat. HAHAHA! Lawaknya! At least gua la yang rasa lawak tu. Kalau orang tak rasa lawak tu sudah la. Tak terasa pon :P wakakaka


Birthday Card


Fancy name tag


Name tag


Phone casing

K tu je. Bye!

Our Page Is On Facebook Now!

Assalamualaikum!

Hai, saya membuat liputan live dari India! Hehe. Insha Allah, bulan 8 ini akan kembali berada di Malaysia setelah hampir setahun menetap di India. Well well well, nampaknya saya masih berminat dan bersemangat nak meneruskan bisnes handmade saya! Yes jadi, saya dah bukak page di FB awal-awal so that senang nak promote hasil kraf sendiri nanti bila time cuti.

So, nak ajak ramai-ramai mai la like page saya di FB ya! Terima kasih semua.. Hehe

Ni linknya, silakan klik: Lovely Box

Bye! :)