Saturday, July 14, 2012

Handmade Vintage Brooch


Assalamualaikum.. hehe hai rajin juge ai nak edit edit buat kolaj lak. Lawa le sikit kan nak promote barang sendiri. hehe. Ni merupakan koleksi terbaru saya.. Vintage style brooch. E'ewahhh.. hihi

oh ya, sebelum tu, jom like facebook page saya dan kawan saya ni ye! Amethyst





ENCHANTÉ

Bagi yang menginginkan gaya yang manis dan anggun, brooch ini amat sesuai untuk dipadankan dengan pakaian atau pun tudung kerana padanan hijau dan ungu kelihatan amat menawan. Brooch ini adalah 100% handmade.

Setiap design adalah eksklusif dan tidak akan dibuat lagi. Hanya ada satu yang dihasilkan bagi setiap design.

RM 6

Email your:
name
address
contact no
brooch name (for example: SEALADY)

to
laena_kim@yahoo.com

*Pakaian yang dipamerkan hanya untuk tujuan hiasan semata-mata









SEALADY

Rasai perasaan berada di laut! Brooch eksklusif dari Amethyst ini merupakan 100% handmade. SEALADY menyampaikan motif laut dengan elemen butang bercorak timbul kapal layar dan diserikan dengan hiasan manik yang membawa simbol mutiara, harta karun yang didapati dari dasar laut.

Setiap design adalah eksklusif dan tidak akan dibuat lagi. Hanya ada satu yang dihasilkan bagi setiap design.

RM 6

Email your:
name
address
contact no
brooch name (for example: SEALADY)

to
laena_kim@yahoo.com

*Pakaian yang dipamerkan hanya untuk tujuan hiasan semata-mata










SUMMER BLOOM

Biru dan jingga memberikan gambaran yang indah pada musim panas. Brooch ini merupakan 100% handmade. Ia diilhamkan daripada gubahan jambangan bunga dan warnanya menggambarkan musim panas.

Setiap design adalah eksklusif dan tidak akan dibuat lagi. Hanya ada satu yang dihasilkan bagi setiap design.

RM 6

Email your:
name
address
contact no
brooch name (for example: SEALADY)

to
laena_kim@yahoo.com

*Pakaian yang dipamerkan hanya untuk tujuan hiasan semata-mata

No comments:

Post a Comment