Thursday, April 21, 2011

label sendiri

yeay ! label dah siap..hikhik tapi belum sampai!

tajuk entri bajet je. bajet label sendiri betul-betul.
okay ni bukan label saya, tapi label kolej punya.
hihi cikgu mesti suka.
Insya-Allah kalau diizinkan Allah, ai akan produce keychain keychain keychain keychain untuk kolej jual masa hari pendaftaran student baru sem depan ! weeeet weeet ! hehe

design sendiri la label ni,
bila dah hantar design, dah bayar semua, then saje-saje bukak balik gambar tu dalam document,
baru perasan yang moto kolej tu SALAH EJA.


macam gambar kat atas ni. ha check le sendiri. hahaha
sepatutnya BERILMU, ni gambar tu tulis BERLIMU. 
aaa tak kisah la. sebab bukan nampak sangat pun tulisan tu kat atas reben tu.

btw, semalam dah pegi ke Hexagon nak claim parcel. Tanya lah dulu kerani tu, ada parcel untuk saya tak? *mata kelip-kelip*

kerani menjawab: Nama siapa?

ai kata: Iliana~

kerani : oh maaf. takde lagi :)

Hari ni. Baru je tadi ya. Kelas English kat Wispi. cikgu takde tapi ada tinggalkan keje. SIAPKAN ESSAY TEXT D.

yeay sambil buat, sambil dengar lagu kat lappy, sambil online, check2 news craft kat blog, tengok-tengok ada gambar ribbon MCS yang macam kat atas tu kat blog kucing purple!
yeya maknenye dah siap!

so laju-laju siapkan kerja, terus shiuuung ke BA nak g ke Hexagon nak tanya pasal parcel.

me: ada parcel untuk saya tak? *mata kelip-kelip*

kerani menjawab: Nama siapa?

ai kata: Iliana~

kerani : nama bapa?

me : rahsie... (eh actually ai bagitau la apa nama bapa ai. tak perlu la gtau kat sini. haha)

kerani : oh maaf. takde lagi :)

me : =.=''''''''''


aaa penatnye pegi Hexagon banyak kali!
takpe esok kite cuba lagi eh? hehe

* esok nak pergi ke Pahang, program CAS kelas MD62 di InSTAR, Pekan, Pahang.
sekolah Integrasi.
kami buat program English, dan ai under team Reading!
bestnya. tak sabar! macam nak pegi rombongan kelas! hehe



No comments:

Post a Comment