Friday, April 8, 2011

hari yang panasssssss

Balik kelas tadi, tak pergi program Fardhu Ain kat surau untuk student perempuan kat KMS ni sebab ada meeting untuk projek CAS gabungan kitorang, pegi ke Kampung Baru Pantai. Balik lepas tu, terus pegi makan kat DS, then balik bilik terus solat. Then tepon uncle saya, mintak tolong ambilkan. Rupa-rupanya dah siap sampai dah depan Gate B kolej. Pukul 3:00 petang tadi keluar bilik. OMG panas gila tadi ! Terik sangat. Sampai post office dah rasa sakit kepala. siap tulis-menulis kat sampul surat, bayar postage, terus balik ! Sampai bilik, katil nampak syok habisss...terus tido ! hahaha. sakit kepala dowwwww...hahaa..
btw, ni gambar keychain-keychain yang dihantar tadi :)

ini keychain name tag C N
warna semua dipilih oleh customer.
(except ribbon polka dot and button star tu. hehe)
macam keychain F ♥ S before ni, LOVE kat tengah-tengah tu timbul.
yang lain flat.
 then, customer yang sama jugak order name tag 'ZEZAN DOPE!'
warna dia pilih juga.
aa, i hope she likes both of the keychains :)

THANK YOU MISS CAMILLA, SABAH :]


 okay, next is an order from Perak.
Special request, dia nak bentuk burung Twitter.


yes website twitter tu. Hahaha
tapi dah bagitau dia, warna burung Twitter ada 3 jenis birunya. saya ada dua jenis je, so ini je la yang mampu saya buat.
hope he likes it.

THANK YOU MR. NORRISH, PERAK :]


Okay, ni pulak order daripada kawan lama, kawan sekolah rendah. hehe
Nasuha namanya.
dia nak sepasang Teddy.
oh ya, ada tulis nama kat belakang.
tiada gambar. hehe.
kalau nak tengok gambar Teddy yang ada nama kat belakang, boleh check posts yang lama2. heheee

THANK YOU MISS NASUHA, UIA PJ :]







No comments:

Post a Comment