Friday, July 1, 2011

Gigi Comel dan iPhone !


Assalamualaikum dan haiiiii.. nak update sekejap je ni. Lepas ni nak bercuti lama daripada buat craft2 ni. Sebab dah masuk sem baru, sem yang lebih menggigit (eh ada ke ayat yang macam ni??)



Ni order daripada senior KMS, Kak Lisa. Kak Lisa amik course sama macam saya, Dentistry. Batch Kak Lisa dah habis da kat KMS.. Hujung bulan 7 ni diorang graduate and minggu depan result IB diorang keluar!
Seniors ! May each one of you get an excellent result !! Ameeen !


 Kak Lisa mintak saya buat sumthing special untuk dia. So ini la yang specialnya untuk Kak Lisa.
A cute milk tooth.
Ni gigi susu Kak Lisa masa kecik-kecik dulu..hehehe
Saje je letak sekali label MARA College Seremban tu kat tepi gigi ni, so that KMS akan selalu dalam hati Kak Lisa yang mana juga menjadi tempat perkenalan kite.........dan bila masa pulak aku jadi skema ni...ayat kemain sangat ni.. heh
So kat belakang gigi ni saya jahit nama Kak Lisa, so forever it'll be yours !
Happy becoming a dentist soon Dr. Khairun Nurlisa, Insya Allah ! :}

Pray for my future too, Kak Lisa, hehe..




 oryte... yang ni pulak iPhone, kaklong yang jahit. Kat skrin tu macam frame gambar la, ada mcm plastik keras jernih tu, boleh letak gambar.
Ni abang saudara order, nak henpon mainan boleh letak gambar untuk anak dia..hehe..
nama anak dia Qistina Zahra, saaaaangat cute !

Assalamualaikum,
byebye !

No comments:

Post a Comment