Tuesday, October 25, 2011

2nd Order from Miss Camiee Faris :)

 Assalamualaikum dan hai semua :)

However bukan dalam mood nak berblogging sekarang ni :)

just nak update order daripada Miss Camiee Faris. Dulu dia ada order nametag jugak.. Kali ni dia nak order bentuk love pulak. Dah post lama dah nametag ni, tapi baru sekarang nak update blog. Harap cik berpuas hati :)


btw nametag ni kaklong yang buat, memandangkan bisnes sekarang disambung oleh kaklong kat rumah. Kat kolej dah tak boleh dah nak berbisnes macam ni. Sem 3 ni sem paling susah kot. EE (4000 words), IA Biz (1500 words), IA Math, TOK essay (1500 words), World Lit (1500 words), semua nak kena hantar. Penat sehhh. haha

Tapi Alhamdulillah, 1st draft IA Business dah hantar semalam, EE final draft pun dah hantar, IA Math Type II sebulan lepas dah hantar, tinggal nak edit word count World Lit, redo TOK essay, buat TOK oral (next week!) dan IOC Malay A1 je. Lagi sebulan pulak nak final T__T oh susahnya International Baccalaureate!! haha (semua orang pun penah cakap macam ni)

*EE = Extended Essay
  TOK = Theory of Knowledge
  IA = Internal Assessment
  World Lit = World Literature
  IOC = oral jugakkk. haha

oh ya, congrats untuk kaklong yang baru semalam konvo.. dekat nak setahun dah habis belajar baru dapat konvo. Congratssssss !!!!

okay la, byeee!



No comments:

Post a Comment