Saturday, December 10, 2011

No Title

 Ahahaha. Post kali ni tak tau nak letak title apa. So decide taknak letak title!


Sebelum cuti sem, ada kawan kolej order hp strap bentuk owl, nak 3. Nama dia Hani.. Hani ni student A-Level Accounting~


Ni on the making of owlsss.....


Tadi tu tunjuk bahagian depan. Ni bahagian dalamnye pulak. Setiap satu keping yang dilekat kat atas layer depan keychain ni dijahit satu-satu. Bagi saya, benda ni agak renyah sebab dah lama tak menjahit! hahahaha


Okay, so inilah hasilnya. Ni view dari tepi. Sebenarnye takde la tepi sangat kan =.= senget je.



Oh ya, haritu masa last day kat kolej aka hari kepulanganku (wuhuu!) lepas balik tu kitorang singgah kat rumah sepupu kat Kelana Jaya. Kaklong siap-siap bawak dari rumah sepasang sepit rambut yang dia buat untuk Ain. Ain tu anak saudara kitorang! Comelkan budak-budak pakai sepit macam ni? hehe


Inilah Ain dengan adik ai~ pakai jersi sama, macam tshirt kapel pulak. wakakaka. Sepit tu dia pakai kat belakang, so tak nampak. Saje nak introduce Ain kat sini. haha. Ain ni umo baru 2 tahun rasanya.

Okay la takat tu je.. Apa-apa nak tanya, email je saya kayhhh...
Assalamualaikum~





No comments:

Post a Comment