Saturday, February 5, 2011

1st post !

assalamualaikum hai hai ! Hehe dah tukar ke blog baru, url just same but with single 'N' only...hehe. blog ni khas untuk handmade things only, tak mau dah campur-campur dengan blog privacy mcm before ni. so, hepi lahh ni ?? - hepi laaa !

ni kawan dari UM order ~ Miss Lin ! hehe

ni kawan kepada kawan UM tadi. Ni ialah brooch ya~ Miss Ayu ! hehe

ni Teddy. Yang AYU, FIT, MAI, and ZAM tu budak UM. yang AZRUL tu another customer punye.

ini guitars dua-dua dah ada owner diorang.

ni kakak senior kelas BT order lagi. hardcore betui dia order, btw i likeee ! hehehehe

*ala rasa lain maca la dah tulis kat blog baru...tak bestttt !
takpe, slow mlow dulu, this is a far way better i guess.




No comments:

Post a Comment