Monday, February 21, 2011

gambar-gambar dari blog lama

haiiiiii. Saje je nak upload gambar-gambar lama dari blog lama. Perhatian ya...dalam gambar-gambar ni semua dah ditulis dengan url blog lama, so just ignore it. hehe
blog lama dah jadi blog merepek. takmau campur dengan blog crafting :D

ni ada 4 phone straps huruf N terbalik, dua S, dan R. ni kakak senior order~
ni pulak penanda buku, Anis request. Anis ni schoolmate saya sampai dah jadi collegemate skang ni. tapi tak dapat bilik sama. haha.
kitorang sama-sama dapat Matrik Perak (KMPk), sama-sama dapat program Asasi Sains Hayat kat Pusat Asasi Sains Universiti Malaya (PASUM), tapi dua-dua tu kitorang tak masuk, sebab kitorang dah taken by MARA scholarship dah...hahaha...
sama-sama amik course Dentistry, sama-sama dah hajat ke Manipal, INDIA !!!
ni Mr. Bear... baru balik office kot..ada kolar..haha
satu dah diculik oleh Haiza, dan lagi dua dah diculik oleh Ikhwan Nasir... dua-dua collegemates saya. diorang dua-dua amik course Medic.

tu je la dulu, nak siapkan lab report.
hehe daaaa~

cuci-cuci mata kat entri lama ni ya~ hehe

entri 1 - mostly ialah brooch
entri 2 - keychain and phone charm


No comments:

Post a Comment