Monday, February 14, 2011

Sulam Reben

sulam reben... Ibu dengan saya tengah gilakan sulam reben sekarang ni. Kaklong pun dah start try buat sulam reben. Ibu nak buat, tapi ibu kata busy sikit dengan langsir. So, better ibu jahit langsir dulu kan ? btw, masa cuti CNY hari tu, saya ada la try buat sulam reben ni. ehem, takde la jadi cantik sangat, tapi boleh kot untuk 1st trial..hehe...
well, hasil sulung mesti la nilai dia tinggi pada kite walaupun tak cantik kan? So, i have decided to made it into a..a....a...a apa ha? ala benda gantung-gantung dalam kereta la. haha. At least, family kite nampak kite every time naik kereta even saya ada jauh kat Seremban. hikhik
nak balik Perak :'( 

hahahaha ini lah dia ! dah gantung dalam kereta dah. hihi
bunga ros tak jadi sangat...haha




No comments:

Post a Comment