Wednesday, June 22, 2011

Brooch DIY Pack (2 in 1)




Assalamualaikum dan hai hai, Iliana datangggg lagi ! hikhik
Kali ni bawak barang baru masuk~ ahha~
sapa nak? Ni ada DIY Pack baru ni. Pek khas untuk buat brooch. Kalau awak semua rasa teringin nak menjahit, buat brooch comel sendiri, boleh la try ni.

Ada dua jenis, tapi design dua-dua sama ya...


PACK A
Pack A ni ada kain felt warna hitam, merah, dan jingga, 2 round brooch pins, 1 4-holes round button, 1 star button, dan manik warna ungu :D
warna jingga ni sama dengan warna dalam pack B kat bawah ni. Sorry gambar kurang clear..teknik pencahayaan yang kurang bagus..hehe



PACK B
Pack B ni pulak ada kain felt warna hot pink, ungu, dan jingga, 2 round brooch pins, 1 4-holes round button, 1 star button, dan manik warna silver :D


oh ya, untuk dua-dua pack ni, warna butang-butang adalah random. Lagi 1, pek ni juga ada disertakan dengan:

1. Step-by-step bergambar cara untuk membuat brooch
2. Corak design yang boleh anda gunting lepas tu trace atas kain (corak butterfly dan bunga)


Harga adalah sangat berpatutan... ada dua design brooch, 3 pilihan warna kain bagi setiap pek, aksesori disertakan, panduan step-by-step, dan corak yang mudah anda ikuti! Belilah!

RM 10.00 (TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN)

Berpatutan kan? Boleh dapat dua design lagi :D hehe byebye!

*pek ni dua-dua limited dalam simpanan saya ni. cepat-cepat kalau mau~*

ada apa-apa pertanyaan, straight away email ke laena_kim@yahoo.com yaa~

3 comments: