Thursday, June 30, 2011

Supermannnn !!!!!!!! Order yang mencabar!


Aip. Assalamualaikum.. Nak letak gambar-gambar order daripada Afiq Rashid dan kawannya nama Luqman, collegemates kat KMS ni gak. Tengok la gambar-gambar ni kalau tak boring..hehehe...

Order kali ni sangat mencabar.. mencabar ! haha


Ni hp strap logo Superman. 3 kali kot trial and error huruf S tu. nampak senang nak lukis tapi bila nak buat keychain, haha susah gak ah.



okay yang ni okay sikit buatnya sebab simple sikit. Lagipun dulu dah ada orang pernah order pattern ni, okay sikit laaa...haha..




Ni logo Green Lantern.. okay seriously tak tau apa bende tu..filem eh? hahaha sorry mmg tak update gilaaa ah pasal movie2 ni. I told u, I live in my own world ! HAHA (okay I never told u bout this before. haha)
Ni dua kali trial nak potong bentuk kat tengah tu. Mula-mula nampak tak smooth, so buat lain.




Ni Luqman kawan Afiq tu punya. Huruf L Death Note! oooh L sangat hensem okayyyy! Sooo cool. Suka gila ah. Even lambang ni pun dah hafal lukisnya dari masa sekolah pastu tulis nama 'Laena' pakai huruf ni..haha.. comel kan. I know.

Tapi susah gilaaaaa buat keychain ni! Nak potong lekuk-lekuk tu. Dah la kain hitam, tak boleh lukis atas kain tu. Jujurnya. Saya tak guna apa-apa guide untuk gunting bentuk ni. Agak-agak je kat atas kain tu nak gunting macam mana. Nak lukis tak boleh kan, so lukis dengan jari je la..haha magic tak lukis dengan jari? Magic kan? I know.

Nasib baik menjadi dengan 1 trial je. hahahaha
Keychain ni paling hardcore dalam hati kot. haha




Ni gitar ni tertinggal pulak dalam senarai order Afiq kat atas tadi. haha.
Dia nak kaler Superman, biru merah kuning. oooh tak tau bagi dia okay ke tak ni.
btw, ai terlupa nak jahit tali gitar kat situ. hehe.
kire halal laaah. hahaha



I told you right, I love L !!!!


2 comments:

  1. keychain huruf L tu mmg smart giler...dan semesti nyer L sgt hensem...^_^

    ReplyDelete
  2. L hensem gilaaaaa!!! hahahahah

    thank you Hana :}

    ReplyDelete