Saturday, June 25, 2011

Bunga~Bunga

Malam-malam gini rasa best lak nak try buat bunga rose. 


Ni la hasilnya. Malam-malam, camera pun jadi buta la..Bila ada flash..nampak tak lawa gambar tu..haha... ni je la. Lain kali tangkap lain pulak. hehe



Ni pulak brooch bunga lapis-lapis ni.. dah buat awal dah tadi. Nak jual 
masa kat hari pendaftaran student baru kat KMS.. hehehe... tak tau nak buat banyak mana ni. Brooch pun dah habis :D


OKAY KE TAK NI???

:}








4 comments:

  1. okay sgt2!! kalu ada sunflower mesti comel :)

    ReplyDelete
  2. kalau ada, kite nak make sure kamu beli ! hahahahaha

    ReplyDelete
  3. Pe kata flower ni sme uat hair clips..mesti cute!

    ReplyDelete
  4. haha takde bajet lagi nak buat hairclips... huhu

    ReplyDelete