Sunday, June 5, 2011

Happy Birthday


Hari Jumaat (ala kira semalam la walaupun sekarang dah pukul 1:40 am hari Ahad) ialah birthday Ashikin, one of my collegemate, budak IB. And hari Rabu hari tu, one of her classmates datang bilik saya then tanya,

"Iliana ada apa-apa tak boleh kasi hadiah birthday kat Shikin?"

Of course not ! Exam week la sayang! haha
dah berbulan-bulan dah tak menjahit kat kolej. haha
Tapi sebab dia macam perlu sangat, memandangkan dia tak sempat nak cari hadiah, okay I'll do it for you!
Kite buat hari Khamis okay?
Lagipun hari Jumaat tu exam English paper 1 dengan Pendidikan Agama Islam je PONN.. berlagak gila. haha
takde la. ni memang betul la. memandangkan PAI tak masuk dalam pengiraan pointer IB, so cam malas-malas sikit. hikhik

So, macam tu lah hasilnya. Macam dalam gambar kat atas tu. Bukan keychain, bukan phone strap or whatever. Just cake je. A slice of cake. Yang tak boleh dimakan. haha boleh la kot buat perhiasan atas meja study dalam bilik :D

Happy Birthday Shikin !

*Thank you Dayang Khairunnisa :)



No comments:

Post a Comment