Saturday, June 11, 2011

MARA College Seremban Registration Day

Ni antara handmade keychains/phone straps yang dah siap untuk jualan masa hari pendaftaran junior kat Kolej MARA Seremban nanti. Masa awal-awal jahit ritu, laju je la..sekarang ni, makin lama momentum makin berkurangan..tak dapat nak kekalkan..MALAS dah datang..hahah.. tambah-tambah 1st week cuti dah nak habis dah. Kalau ikutkan perancangan nak siapkan jahit masa 1st week je, lagi 3 minggu tu nak buat segala bagai keje skola (dalam kata standardnya, ASSIGNMENTS) yang berlambak-lambak tu. Tapi tak tau la, tengok keadaan la :D hahahaha


Yang ni cupcake keychain, nampak sedap ke ha?

perisa strawberry, orange, dan...Vanilla?
Cantik tak label kolej tu?? Yang kat sisi kanan cupcake tu? Semua keychain/phone strap ada letak benda tu. Nampak macam ada jenama kekolejan sikit kan. HAHA



ha, hari tu ada customer ibu datang rumah. Dia tengok benda ni sekali. Dia tak tau apakebenda la benda ni. hikhik
Ini lah diaaaaa... Onigiri ! Ala makanan jepun. Rice ball kan nama English dia? Entah la. Ni ada dapat idea nak buat dari satu video tutorial ni, tapi dia buat lain sikit, ni dah modified punye.. ngeheheh


Wow wee...ada kawan baruuuu datang... Ni biskut pulak. Nama dia? Boleh la kot Chipsmore.


Ni standard punya..strawberry.
COLOURFUL STRAWBERRIES.

Nampak sedap ke.
kikiki


Nampak lawa pulak tangkap gambar macam ni. haha


Ni Teddy, macam yang saya dah biasa buat sebelum ni (boleh tengok dalam post-post sebelum ni) tapi kali ni Teddy datang dalam koleksi baru !
Ni namanya Teddy On Ice ! (takde la ice sangat)
ni khas buat untuk jual kat KMS sebab memandangkan budak-budak kolej ni bakal-bakal dan bakal student U luar negara, Teddy macam ni lebih sesuai, nampak macam nak main salji pulak. haha


Ni antara brooches yang saya buat. Tak buat banyak lagi. Ada 3 dah dibeli oleh customer ibu. Sama la dengan strawberry, ada 2 dah dibeli jugak. Malas la pulak nak upload gambar barang2 yang dah kena beli. haaaa takat tu je laporan kali ni. Haiipppp !
Nanti datang la gerai ai !

Semua ni limited ! Handmade maa...takkan sama dengan barang pukal dari China. HAHA

No comments:

Post a Comment