Tuesday, June 7, 2011

Butterflies Order From UiTM Student


 Butterfly~ Butterfly~

 Hai hai! Ni order daripada kawan kepada kawan saya, student UiTM. Beliau nak sepasang rama-rama.


 Ni bahagian belakang, ada nama dijahit.

So far, sangat busy dalam first week cuti ni. Nak siapkan order bertangguh masa kat kolej dulu (dah janji yang order hanya dibuat masa bulan Jun :) hehe) dan nak siapkan keychains untuk jualan masa Hari Pendaftaran student baru Kolej MARA Seremban. Hope semuanya berjalan lancar :) hehe ameeeen..

Banyak dah siap untuk keychains jualan tu, tapi lain kali la share. Untuk masa ni share butterflies ni je dulu :]
Byeeeeeeeeee~



strwaberry dengan carrot ni ibu yang buat, untuk hantarn kahwin. isi dalamnya, garam. Cantik kan kan kan??
Ada kelainan sikit dari hantaran yang biasa-biasa tu.. ehehe

No comments:

Post a Comment