Monday, June 27, 2011

order dari UiTM~ ada Aimi, ada Pikok, ada kawan-kawan~ :D


Haiiiii ! Kali ni ada order daripada cik Aimi Naquiah dan cik Pikok! hehe. dua-dua student UiTM. Kawan skola saya. 8 nametags kat atas ni Aimi order untuk geng dia.



Ni pulak kawan U Aimi order. Phone casing gambar Domo-kun. Dua-dua nak background kaler pink. Diorang jugak nak letak nama. Uuuuu hope diorang suke laaaa!



Ni saje-saje je buat hp strap love ni. Bagi hadiah kat Aimi sebab beli banyak kan~ huhu
Rasa suka la pulak kat love ni.



Ni rama-rama, haritu dah cerita sikit. Tapi lepas tu kawan Pikok ni nak tambah lagi satu rama-rama, nak kaler biru. kat belakang ada tulis nama~



Ni pun kawan Pikok order. Keychain alphabet 'Z' dan 'W'.


Ni pulak kawan order, cik Nadiah, budak KTT. Dia nak bear kaler keputih-putihan dan mafela kaler oren...
Ni Teddy On Ice dari Teddy Collection !! :)

Okay takat tu saja update!
Daaa !



7 comments:

  1. salam
    hye,kiera suke laa bce blog awk.
    teringin lak nk order.leh tau xhrga dye cm mne?

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam..nak tau harga ke apa2 ke, boleh email kat laena_kim@yahoo.com

    tapi cuti saya dah nak habis, lepas ni dah kena limit crefting ni.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Saya suke nametag dgn alphabet keychain..comeeey. Nak uat inspirasi tuk craft saya ble x? huhu

    ReplyDelete
  6. haha boleh je... nanti jemput saya tengok! hehehee

    ReplyDelete